Hulp bij geldzorgen

Nederlandse Financiele Hulp Route

Het telefoonnummer 0800-8115 is gratis en anoniem te bellen en is landelijk bereikbaar voor mensen met geldzorgen. Op dit moment zijn er naar schatting 1,4 miljoen huishoudens met financiƫle problemen. Veel mensen weten niet waar ze terecht kunnen met hun zorgen. Medewerkers van 0800-8115 brengen deze mensen in contact met lokale hulp.

Geldzaken 070 – Vroege hulp bij geldzorgen

Gratis en vrijblijvend hulp bij advies in geldzaken. Als het kan, lossen we problemen direct op. Heeft u meer hulp nodig? Dan koppelen we u aan een organisatie in Den Haag die u hiermee het beste kan helpen.

Hulp bij geldzaken tijdens de coronacrisis – Gemeente Den Haag

De coronacrisis heeft voor veel mensen gevolgen voor de portemonnee. Misschien komt er op dit moment minder geld binnen en blijven je uitgaven gelijk? Zorg ervoor dat je niet in de problemen komt en maak gebruik van de gratis tips en hulp die wij bieden. Wij helpen je graag op weg en hebben daarom een handig overzicht gemaakt van hulpadressen.

Hulp bij administratie en geldzaken – Gemeente Den Haag

Zelf u uw administratie en geldzaken doen? Maar lukt het u niet om uw papieren op orde te krijgen of te houden? Vraag dan een bekende om hulp. Is er niemand die u kan helpen? Dan zijn er organisaties die u (gratis) helpen bij het doen van uw administratie en geldzaken.