Melding Verkeer

Melding maken over storing verkeerslicht, onveilige verkeersituaties. beschadigd verkeersbord, tunnel, brug of viaduct.

Onveilige verkeerssituaties melden. Staat er een auto fout geparkeerd? Ziet u een gevaarlijk kruispunt of een onoverzichtelijke oversteekplaats in Den Haag? Meld dit dan bij de gemeente.

Storing straatverlichting melden. In Den Haag staan tienduizenden lantaarnpalen. Ziet u kapotte straatverlichting? Meld dit dan bij de gemeente.

Niet-opladende auto op oplaadplek melden. Staat er in een afgekruist vak bij een oplaadpaal voor elektrische auto’s een auto geparkeerd die niet aan het opladen is? Dan kunt u dit melden bij de gemeente.

Storing verkeerslicht melden. Ziet u een verkeerslicht dat is beschadigd of niet werkt zoals het hoort te werken, meld dit dan bij de gemeente.

Beschadigd verkeersbord melden. Verkeersborden, straatnaamborden en wegwijzers kunnen kapot gaan of vernield worden. Ziet u ergens een beschadigd bord? Meld het dan bij de gemeente.

Kapotte parkeerautomaat melden. Ziet u een kapotte parkeerautomaat? Geef het door aan de gemeente. Dan wordt deze zo snel mogelijk gerepareerd.

Onveilige situatie voor fietsers melden. Fietspaden met hobbels of gevaarlijke oversteekpunten? Meld ze aan de gemeente en bekijk waar de gemeente aan het werk is.

Schade aan tunnel, brug of viaduct melden. Ziet u beschadiging aan een tunnel, brug of viaduct? Meld het dan bij de gemeente. Dan wordt het zo snel mogelijk gerepareerd.

Verzakte straat of stoep melden. Ziet u een verzakte stoep of kapotte straat? Meld het bij de gemeente. De gemeente lost het probleem dan zo snel mogelijk op.

Bewegwijzering aanvragen. Wilt u dat uw bedrijf of instelling goed te vinden is vanaf de weg? Dan kunt u bewegwijzering (verkeersborden) aanvragen. Er gelden wel regels voor.

Laadpaal voor elektrische auto aanvragen. Rijdt u een elektrische auto, of wilt u elektrisch gaan rijden? Meld u als elektrisch rijder. De gemeente bouwt een openbaar netwerk van oplaadpalen. U kunt een verzoek doen om een oplaadpaal bij u in de buurt te plaatsen. De gemeente kijkt dan wat er mogelijk is.

Fietsbeugels aanvragen. Fietsbeugels (of ‘fietsnietjes’) zijn fietsenrekken waar u uw fiets tegenaan kunt zetten. Bewoners van een portiekwoning zonder kelderbox of garage kunnen fietsbeugels aanvragen bij de gemeente.