Parkeerplaats

Bewonersparkeerdek – Eigenaren (van een parkeervak) en huurders van het Calandriacomplex hebben een eigen genummerd vaste parkeervak op het parkeerdek.

Parkeertag – Elke bewoner die beschikt over een parkeervak, ontvangt een parkeertag om in- en uit te rijden van het parkeerdek. Deze tag dient altijd te worden gebruikt, ook als de slagboom (tijdelijk) openstaat. Doet men dat niet, dan ervaart men problemen bij het wegrijden.

Parkeertag aanvragen – Bij het kwijtraken van een tag is het mogelijk een nieuwe aan te vragen. De kosten hiervoor zijn…. De oude tag wordt automatisch geblokkeerd.

Boete – Ben je geen eigenaar of huurder, dan is het niet toegestaan je auto op een parkeervak te parkeren. Auto’s worden geregistreerd en de eigenaar ontvangt een boete.

Parkeerplaats huren – Heb je een extra auto, dan bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren, zoals bij de parkeergarage schuin tegenover Calandria: Calandparking. Parkeren bij de parkeergarage aan de Verheeskade kan via ParkBee. Verder is het ook mogelijk een parkeervergunning aan te vragen.

Voor vragen over het parkeerdek neem contact op met BKS, telefoon: 070-386 5962, mail: rob@bksbeheer.com

Heb je hulp nodig met overige parkeervragen, mail dan naar Servicedesk Calandria: calandria@nieuwlaakhaven.com