Whatsappgroep Veiligheid

Deze Whatsappgroep is gericht op het veilig en leefbaar houden van het gebied Nieuw-Laakhaven. Dit komt tot stand in samenwerking met gemeente Den Haag, de politie, handhaving en buurtpreventieteam DJO.

Je kan je aanmelden als Meldpunt als je een bewoner bent van één van de volgende appartementencomplexen: Caland Tower, Caland Two, Caland Dock, Calandria, River Towers, Waldo Tower, Waldo Park, Waldo Twins

Heb je interesse, stuur een mail naar info@nieuwlaakhaven.com

Regels van Deelname aan deze WhatsApp-groep

Aan deze WhatsApp-groep nemen deel BPT en de ‘Meldpunten’ van Nieuw-Laakhaven. Elke meldpunt vertegenwoordigt een appartementencomplex in dit gebied. Deze samenwerking heeft als doel de Veiligheid en Leefbaarheid in het gebied te verbeteren.

Gebruik de WhatsApp-groep niet voor privéberichten, maar voor verdachte situaties en zaken zoals o.a. overlast, zwerfvuil, vernielingen, kapotte straatverlichting en criminaliteit.

Meldingen in de WhatsApp worden automatisch in behandeling genomen door BPT.

Bij urgente situaties

Spreek af dat in een verdachte situatie snel 1 persoon de politie via 112 belt met een beschrijving van de situatie en laat in een Whatsapp bericht aan elkaar weten dat 112 al gebeld is. Bel opnieuw 112 als je aanvullende informatie hebt voor de politie.

  1. Alarmeer de politie via 112
  2. App naar de groep een beschrijving van de situatie